Het leukste vind ik dat het een gezellige en mooie plek is geworden waar je de hele dag terecht kunt. Je kunt je dag beginnen met een koffie met een verse croissant en afsluiten met een Pornstar martini, dat maakt het heel divers en heel erg leuk! Maar wat vooral bijzonder is, dat we in een korte tijd zo'n hecht en gezellig team hebben gecreëerd. Daar ben ik heel trots op!
Ik stel samen met het team van de keuken de kaart samen. We gaan voor trendy gerechten waarbij smaak voorop staat: less is more. Verse producten van goede kwaliteit, smaken die goed bij elkaar passen en oog van detail zie je bij ons in alle gerechten terug.
Zelf ben ik groot fan van de tuna tataki, dit is lichtgeschroeide tonijn en is het perfecte begin van mijn diner. Maar ook de aziatische steak tartaar op brioche vind ik heerlijk. Van de hoofdgerechten is een grote favoriet de gemarineerde ossenhaaspuntjes - prachtig mals vlees, wat we lokaal kopen bij de Keurslager ’t Plein in Lemmer - maar ook gerechten als een poussin of de kaasfondue zijn verrassend & lekker. Als dessert ga ik voor de cannoli of de tiramisu.
Voor de lunch? De bagel met huisgemaakte makreelsalade met de frisheid van appel en rode ui. Daarnaast vind ik de toast met straciatella en crispy chili olie en parmaham ook top.